ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ЗАГОРА РЕНТАKАР

Tук можете да получите подробна информация за предлаганите от нас услуги и отговор на всички въпроси, свързани с използването им.
Фирма "ВВС-ГРУП" ЕООД е създадена 2004 година и работи изцяло в сферата на услугите. Основната дейност на фирмата е отдаване на автомобили под наем - "ЗАГОРА РЕНТАКАР" с офис в Стара Загора.

Ценовата политика на фирмата е гъвкава и дава възможност за формирането на най-подходящата за всеки клиент оферта.

Резервирането на кола е лесно, удобно и достъпно. Изберете клас автомобил – икономичен, стандарт или луксозен, посочете конкретен модел, определете периода за наемане, попълнете Вашите данни и изпратете запитване. Ние държим клиентите ни да получават персонално внимание, поради тази причина отговаряме лично на всяко запитване, направено от сайта или на имейл. В случай, че избраната от Вас кола под наем е заета, ние ще Ви предложим друга, максимално близка до Вашия избор. Моля, имайте предвид, че запитването не е резервация. Резервацията е валидна след официално писмено потвърждение от Zagora-rentacar.

Ако имате допълнителни въпроси, винаги може да се свържете с нас на телефон +359 887001606. С удоволствие ще отговорим на всичко, което Ви интересува.

С нает от ЗАГОРА РЕНТАКАР автомобил е възможно да се пътува извън страната в следните държави: Гърция, Македония, Румъния, Сърбия. Дължима е еднократна административна такса в размер на 50.00 EURO.

Персоналът на фирмата е квалифициран, с оглед дейността на компанията. Нашите консултанти с радост ще отговорят на вашите допълни въпроси, свързани с наем на автомобил извън границите на страната. Компанията предлага на клиентите си и други услуги като доставка автомобил на адрес, прибиране на автомобил и трансфер от и до всяка, посочена от клиента точка на България.

Фирмата предлага и услугата Автомобил под наем с шофьор. На разположение на клиентите са професионални шофьори, които се грижат за тяхното удобно, сигурно и безаварийно пътуване.

Компанията обслужва и дългосрочни договори.

Наши партньори са:
Мицуи Енергийни Проекти и в частност IHI и Toshiba, Япония
Сименс Австрия
FAM, Германия
Ей и ЕС ЗС
Лукойл нефтохим, Бургас
Промет сейф, Казанлък
Ремотекс, гр. Раднево
Техексим ЕООД

Компания може да се похвалим с коректно и отлично обслужване, за което говорят наши предишни и настоящи клиенти.
Уверете се сами!

уеб дизайн М-Дизайн Студио

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…