1. ОБЩИ УСЛОВИЯ

Наемателят трябва да е навършил 23 години и да притежава редовни лични документи: паспорт и свидетелство за правоуправление най-малко от 2 години. Минималният срок за наемане на автомобила е 24 часа. Наемателят е длъжен да върне автомобила с всички предадени му документи и оборудване в уговорения срок и място. При просрочие от 2 часа без предупреждение се заплаща допълнително наем ден.

2. НАЕМНА ЦЕНА НА АВТОМОБИЛА

Наемната цена на автомобила включва:

Неограничен пробег, застраховка „Гражданска отговорност „Пълно „Автокаско”, пътен данък, винетна такса, застраховка на местата в автомобила. Заплащането се извършва при наемане на автомобила. При получаване на автомобила се заплаща ДЕПОЗИТ 100 – 200 евро в зависимост от класа на втомобила.

3. ГОРИВО

Наемната цена на автомобила не включва гориво. Ако клиентът върне автомобила с непълен резервоар, в случаите когато е получил автомобила с пълен резервоар, то той трябва да заплати стойността на горивото до пълен резервоар +10 евро неустойка.

4. ТАКСИ

За доставка на автомобил до летище или до дадена точка се заплаща допълнителна такса.

5. ЗАСТРАХОВКИ

Автомобилите на "ВВС-ООД" са с действаща "Гражданска отговорност", Автокаско, застраховка на местата. Автокаското на наетия автомобил не покрива щети по ходовата част на автомобила /гуми,джанти,окачване/, както и вътрешния интериор на автомобила. Ако клиентът загуби документи или ключове на наетият автомобил е длъжен да заплати всички възможни възникващи разходи в следствие на това. Ако наетият автомобил бъде откраднат, а документите и /или ключовете на наетото превозно средство не са у наемателя, то последният носи пълна парична отговорност за автомобила. При какъвто и дае пътен инцидинт независимо дали наемателят е виновен или не, то задължително трябва да изчака органите на реда и да се снабди с протокол за ПТП и незабавно да уведоми наемодателя. Ако наемателят е шофирал под влияние на наркотици или алкохол е причинил вреди на автомобила, то той заплаща тяхната стойност. При ПТП по вина на наемателя, отговорността му се огроничава до размера на депозита при положение, че има протокол от пътна полиция. При липса на такъв протокол наемателят заплаща 100% щетите по автомобила.

6. АКСЕСОАРИ

Детско столче от 9 до 18 кг. и от 9 до 36 кг. - безплатно. GPS навигационна система "GARMIN" - 5 евро на ден. Вериги за сняг - 5 евро за целия наемен период. Подробна информация за такси аксесоари, може да видите в раздел "Цени".

7. ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФЬОР

Клиентите на "ВВС ООД" могат да ползват автомобил с шофьор като заплатят допънително 15 евро за 8 часов работен ден.

8. ШОФИРАНЕ ЗАД ПРЕДЕЛИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

С автомобилите на "ВВС ООД" може да се шофира зад граница след предварителна уговорка и заплащане на допълнителна такса.

9. ПЪТНИ ТАКСИ И ГЛОБИ

Всички глоби и санкции получени при неспазване закона за движение в Република България през наемния период се заплащат от наемателя. В случай на ПТП с наетия автомобил , при което има трайна загуба на трудоспособност или смърт на шофьора или пътниците в автомобила, наемодателят не носи отговорност.

уеб дизайн М-Дизайн Студио

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…